MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2017-2018 mokslo metų foto galerija / 1A KL. MOKINIŲ IŠVYKA

Atėjo ruduo... o su juo ir nors išmokti... pažinti... patirti... Tad gana niūrų rytą 1a klasės mokiniai kartu su spec. pedagoge L. Kazlauskiene ir klasės mokytoja J. Žaliabarštyte nutarė suolus iškeisti į dar nematytą ir naują aplinką. 
Vaikai vyko į Jonavos krašto muziejų, kur juos maloniai priėmė muziejaus darbuotoja. Mokiniams buvo pravesta edukacinė programa „Pirmokų diena muziejuje“, kurios metu ne tik išklausė pamokėlės apie muziejų ir elgesį jame, bet buvo supažindinti ir su eksponatais, kuriuos galėjo paliesti, palyginti su dabartinėje buityje naudojamais. O pažiūrėję mokomąjį filmuką muziejaus kieme atliko vikrumo, dėmesingumo ir akylumo reikalaujančias užduotis.
Pirmokai nepraleido progos aplankyti pirmąjį Lietuvoje „Vaikų saugaus eismo miestelį“. Kuriame buvo pravesta saugaus eismo pamoka netradicinėje aplinkoje. Vieni prisiminė, kiti išmoko, kaip taisyklingai pereiti gatvę, kam skirti dviračių takai, šviesoforai bei kelio ženklai. 
Mokslo metai prasidėjo puikiai! Tad kibkim į darbus pilni optimizmo ir gerų emocijų! Spec.pedagogė, logopedė L. Kazlauskienė
Atėjo ruduo... o su juo ir nors išmokti... pažinti... patirti... Tad gana niūrų rytą 1a klasės mokiniai kartu su spec. pedagoge L. Kazlauskiene ir klasės mokytoja J. Žaliabarštyte nutarė suolus iškeisti į dar nematytą ir naują aplinką. Vaikai vyko į Jonavos krašto muziejų, kur juos maloniai priėmė muziejaus darbuotoja. Mokiniams buvo pravesta edukacinė programa „Pirmokų diena muziejuje“, kurios metu ne tik išklausė pamokėlės apie muziejų ir elgesį jame, bet buvo supažindinti ir su eksponatais, kuriuos galėjo paliesti, palyginti su dabartinėje buityje naudojamais. O pažiūrėję mokomąjį filmuką muziejaus kieme atliko vikrumo, dėmesingumo ir akylumo reikalaujančias užduotis. Pirmokai nepraleido progos aplankyti pirmąjį Lietuvoje „Vaikų saugaus eismo miestelį“. Kuriame buvo pravesta saugaus eismo pamoka netradicinėje aplinkoje. Vieni prisiminė, kiti išmoko, kaip taisyklingai pereiti gatvę, kam skirti dviračių takai, šviesoforai bei kelio ženklai. Mokslo metai prasidėjo puikiai! Tad kibkim į darbus pilni optimizmo ir gerų emocijų! Spec.pedagogė, logopedė L. Kazlauskienė